Stadsschouwburg Middelburg

Stadsschouwburg Middelburg

Het interieur van de stadsschouwburg te Middelburg
Lees meer »

 
Nieuwbouw

Nieuwbouw

De uitbreiding van de fabriek.
Lees meer »

 

Timmerwerken.

Van ontwerp naar opdracht tot montage,

Naast interieurbouw verzorgt Wondergem ook timmerwerken. Onder timmerwerken verstaan wij een breed scala van producten. Een kleine greep uit de producten die wij voor u kunnen verzorgen zijn:

 

- Kozijnen/deuren en ramen volgens de laatste eisen in het bouwbesluit.

- Kozijnen t.b.v. de restauratie van ouderen gebouwen.

- Serres en aanbouwen.

- Dakkapel. 

- Houten schuur.

- Speciale Trappen.

- Bedrijfsbus inrichtingen.

 

 

Wanneer u bij Wondergem u wensen wilt laten realiseren op het gebied van timmerwerken bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben inmiddels tientallen jaren ervaring opgedaan in deze branche en hebben dan ook een bepaalde manier van werken die er voor zorgt dat wij u wensen ook kunnen realiseren zoals u dat in gedachte heeft.

 

Een belangrijk onderdeel hiervan is de volgorde waarin wij u wensen kunnen omzetten naar het uiteindelijke tastbare product.

 

Wij gaan als volgt te werk:

 

Stap 1

 

Het eerste wat wij voor u gaan doen is de wensen die u heeft omzetten in een tekening. Dit kan wezen in 2d of in 3d .

 

Over het algemeen is het gebruikelijk dat kozijnen,trappen en dergelijke in 2d getekend worden.

Hieronder een voorbeeld van een tekening van een kozijn voor de renovatie van een monumenten pand te Vlissingen.

 

       

 

Maar mocht u een speciaal timmerwerk hebben en een graag een idee hebben hoe het in de werkelijkheid gaat worden kunnen wij voor u ook een 3d  ontwerptekening van maken.

 

Het  filmpjes hieronder laten zien wat er mogelijk is.

Zoals in de film te zien is kunnen wij voor u een heel reëel beeld maken van wat u kunt verwachten.

Mochten ervoor u timmerwerkzaamheden nog speciale vergunningen nodig zijn kunnen wij ook hiervoor de juiste tekeningen aanleveren en eventueel ook de vergunning aanvragen.

Stap 2

Nadat de tekeningen door u zijn gecontroleerd en goedgekeurd gaan wij beginnen met het produceren van de producten. Dit gebeurd allemaal in eigen beheer en met een zeer modern machinepark waardoor u verzekerd bent van een zeer net en precies volgens tekening uitgevoerd eind resultaat.

Hier vind u meer informatie over onze werkplaats.  

Stap 3

Als we klaar zijn met het maken van u opdracht en alles gecontroleerd is of dat het volgens tekening is uitgevoerd zullen wij met u contact opnemen om een afspraak te maken voor de plaatsing van de meubels.

Het monteren van u kozijn,trap of serre gebeurd door onze eigen mensen met jaren lange ervaring. zij zullen er dan ook voor zorgen dat dit netjes en degelijk uitgevoerd word zoals u dat ook verwacht. Mocht er onverhoopt toch nog iets wezen wat u graag anders ziet kunt u dit in overleg met onze mensen altijd even bespreken.