Stadsschouwburg Middelburg

Stadsschouwburg Middelburg

Het interieur van de stadsschouwburg te Middelburg
Lees meer »

 
Nieuwbouw

Nieuwbouw

De uitbreiding van de fabriek.
Lees meer »

 

Over ons

Het bedrijf is ontstaan nadat  Willem Wondergem een bestaande timmerfabriek had overgenomen. Nadat hij zijn sporen had verdient in de timmerindustrie ging hij verder onder de naam "Timmerfabriek Wondergem" . Al snel bleek Willem een geboren ondernemer die met goede kennis van zaken het bedrijf liet groeien tot de grote die het nu nog steeds is. In de begin jaren was het bedrijf vooral gericht op timmerwerkzaamheden zoals kozijnen, trappen, dakkapellen en dergelijke. 

 
 
 

In de loop der jaren moest de naam nogmaals gewijzigd worden dit vanwege het feit dat de werkzaamheden ook steeds meer interieurbouw gerelateerd werden. Dit resulteerde in de naam Timmerfabriek en Interieurbouw Wondergem. Dit is tot op heden nog steeds de naam van het bedrijf dat inmiddels al meer dan 100 jaar  bestaat. In de begin jaren vonden de werkzaamheden vooral plaats in de randstad dit omdat er in Zeeland nog maar weinig vraag was naar de werkzaam heden die het bedrijf toen uitvoerde.

In de loop der jaren is er al weer veel veranderd John en Charles hebben het bedrijf overgenomen van hun vader. Reeds wordt het bedrijf succesvol gerund door Charles en zijn team. In de loop der jaren is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op het interieurbouw gedeelte mede daardoor zijn de werkzaamheden zich steeds meer gaan afspelen binnen Zeeland. Inmiddels heeft het team zich versterkt met een technisch directeur Danny Verschoore. Hierdoor bent u verzekerd van een grote mate van vakmanschap, samen met de rest van onze vakkundige medewerkers

Het bedrijf

In de Walcherse hoofdstad Middelburg is ons bedrijf gestationeerd. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van zowel standaard als unieke interieurmeubelen.

In opdracht voeren wij de meest uiteenlopende werkzaamheden uit voor zowel particulieren  als bedrijven. De taak hierbij is om volledig aan de eisen van de klant te voldoen. Dit kan door tussenkomst van een architect of doordat de klant zelf met een bestaand idee komt dat verder uitgewerkt dient te worden. Ook is het mogelijk dat we rond de tafel gaan om een compleet nieuw ontwerp te ontwikkelen. In alle gevallen wordt het ontwerp eerst in tekening gezet waarna het, na goedkeuring, op de werkplaats gemaakt wordt met de gewenste materialen, kleuren en structuren.

Wij werken met diverse houtsoorten maar ook combinaties van hout met metaal, kunststof of glas behoren tot de mogelijkheden. Wij durven dan ook met een gerust hard te zeggen dat wij alles kunnen maken en overal een uitdaging in zien.

Timmerfabriek Interieurbouw Wondergem staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten. Wij kunnen dus maatwerk leveren van kozijnen tot receptie balies, van sierlijsten tot wandkasten en van vitrines tot trappen.