Stadsschouwburg Middelburg

Stadsschouwburg Middelburg

Het interieur van de stadsschouwburg te Middelburg
Lees meer »

 
Nieuwbouw

Nieuwbouw

De uitbreiding van de fabriek.
Lees meer »

 

FSC en PEFC

Sinds begin 2015 zijn wij ook gecertificeerd om producten te leveren die voorzien zijn van een FSC of een PEFC certificaat.

    

Klik hier voor de website van FSC.
Klik hier voor de website van PEFC.

Werkplaats.

Op onze werkplaats worden al onze producten met grote precisie gemaakt door middel van de nieuwste houtbewerkingsmachines.

Scm K800

Wij zijn altijd bezig met het moderniseren van ons machinepark.

Zo is onze laatste aanwinst deze SCM K800 kantenaanlijm machine. 

Deze vol automatische kantenaanlijm machine is volledig elektronisch instelbaar en voor zien van een voorfrees wat zorgt voor een optimaal resultaat. Ook kunnen wij met deze kantenaanlijm machine PU lijm verwerken wat zorgt voor een water vaste verlijming en de kwaliteit van ons product daarmee sterk verhoogt.

Klik hier voor een fimpje van de Scm K800 in actie 

.

Altendorf 45 F Elmo.                                                                                                         

Deze computergestuurde plaatenzaag heeft een elektronisch verstelbare parallegeleider die door middel van het computerscherm tot op de millimeter ingegeven kan worden.

Ook de lengte geleiding is digitaal afleesbaar evenals de hoek verstelling, dit zorgt er voor dat we met deze machine producten kunnen maken van een grote precisie 

 

Mayer PS9Z.

Deze automatische computergestuurde plaatenzaag machine maakt gebruik van de nieuwste Ardis optimalisatie software waardoor wij zeer efficiënt en snel en met grote nauwkeurigheid onze plaatmateriaal kunnen zagen volgens de wensen van de klant.

De gezaagde stukken worden voorzien van een etiket met de benodigde informatie die nodig is voor het verder verwerken van het plaatmateriaal. Meestal  word het plaatmateriaal daarna voorzien van een rand afwerking in de vorm van een fineerband of een abs-band (kunststof), dit hang helemaal af van de wensen van de klant.

Dit zijn slechts een tweetal nieuwe machines uit onze fabriek. Voor de rest hebben wij van allerlei verschilde houtbewerkingsmachines van een vierzijdige schaafmachine tot en een lintzaag en alles wat daar tussen valt.

Tevens hebben wij een eigen spuiterij, aan de andere kant van weg Kleverkerkseweg 20.

Onze spuiterij is voorzien van hoogwaardige spuitapperatuur waardoor wij al onze meubels kunnen voorzien van een door de klant uitgezochte laklaag. Dit kan variëren van een blanke laklaag tot een metallic lak. Ook spuiten wij hier onze kozijnen in een water gedragen grondverf en op verzoek van de klant kunnen de kozijnen ook voorzien van een afwerklaag zodat de kozijnen na montage nier meer geschilderd hoeven te worden.

 

Mocht u interesse hebben in ons bedrijf of wilt u weten wat wij precies allemaal voor u kunnen betekenen kunt u altijd een keer bij ons langs komen. Het getoonde materiaal op deze site is slechts een gedeelte van ons bedrijf  en een gedeelte  van wat wij kunnen.

 

 

 

 

 

 

.